Pagina's

zaterdag 10 januari 2015

The next day..

6 januari 2015
De volgende morgen om 09.30 uur is Carlo alweer op het vliegveld van Chicago. Gelukkig heeft hij goed geslapen en nu is het zaak om te zorgen dat hij met de eerste vlucht naar St. Cloud mee kan! Door de geannuleerde vlucht van gister zit de aankomende vlucht natuurlijk stampvol, dus we duimen met z'n allen als een gek! Ik klets via Whatsapp ondertussen ook tegen mijn zus Karen, die enorm meeleeft. Van de zenuwen is die al beginnen te knagen aan de rand van haar koffiekopje..hahaha.

Carlo klinkt inmiddels alweer wat opgewekter; de slaap in een luxe hotelbed heeft hem duidelijk goed gedaan. Enthousiast vertelt hij over de gezellige avond met mede-gestranden in het hotel en stuurt hij een foto van het prachtige uitzicht vanuit het hotel Holiday Inn. Ze hebben zich aangemeld voor de vlucht van 12.15 uur en nu is het wachten op toestemming...
Om 12.00 uur komt dan eindelijk het verlossende bericht: hij kan met de vlucht mee!! Er was nog een plaats over, helemaal top! Wij juichen hier thuis alsof we de loterij hebben gewonnen, maar toch schiet heel even de gedachte door mijn hoofd: '...als dat apparaat nu maar niet uit de lucht dondert...'.
Uiteraard stop ik dat meteen weg en wens Carlo een goede reis toe. Tot straks op 'St. Cloudse' bodem!

Uiteindelijk landt hij ruim een uur te laat op St. Cloud Airport, maar hij is er! Nu met een taxi-busje naar St. Cloud State University en dan door de enorme papiermolen waarbij hij ook menigmaal zijn creditcard zal moeten laten wapperen. Tja...voor niks gaat de zon op!Geen opmerkingen:

Een reactie posten