Pagina's

zondag 5 april 2015

Easter with the Conrad family....

Ook in Amerika vieren ze uiteraard Pasen, daar heet het 'Easter'. Sean Conrad, Carlo's roommate, nodigde Carlo en Nick uit om dit te komen vieren bij hem en zijn familie in Richmond. Zo onwijs leuk, want op deze manier krijg je echt een indruk van hoe het is om in Amerika te wonen en te leven. En na het zien van de foto's en filmpjes snap ik nog veel beter waarom Carlo het liefst in Amerika blijft... ;-)

Sean woont met zijn familie in Richmond, Minnesota, op ongeveer 28 kilometer afstand van St. Cloud. Nieuwsgierig als ik ben ga ik via Google even kijken, wat een prachtige omgeving! De huizen zijn echt ge-wel-dig! De meeste huizen zijn in dezelfde stijl gebouwd en hebben een veranda rondom het huis, die je bereikt via een brede houten trap. De ruimte rondom het huis is gigantisch, wat een verschil met onze rijtjeshuizen met 'hokjestuinen'... ;-)
Al gauw verschijnen de eerste foto's in mijn Whatsapp, en ook worden er verschillende filmpjes gemaakt. Het eerste filmpje laat de jongens zien, rijdend in een golfkarretje op het terrein. Naast het huis wordt door iemand een frisbee gegooid en een van de jongens in het karretje lukt het om deze op te vangen! Naderhand begrijp ik dat dit Carlo was, hahaha! Het tweede filmpje is een klein overzichtsfilmpje.
Bij Easter horen natuurlijk ook de 'Easter-eggs'. Van Carlo begrijp ik dat ze minstens 168 eieren hebben verstopt voor de kids! Op het volgende filmpje gaat de 'egg-hunt' van start, onwijs leuk! Ook mooi om de omgeving rond het huis mee te krijgen zo. De kids hadden enorme pret tijdens het zoeken en volgens Carlo waren ze flink competitief bezig!I want to thank Sean and his parents for their hospitality. 
You have given my son the opportunity to experience the joy 
of familylife during his stay in America! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten